1 2
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024 21:36
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος – Σοκ λίγο πριν τον γάμο: Την εξέθεσε βάναυσα στο διαδίκτυο κοινοποιώντας προσωπικές στιγμές


Ο πρώην σύντροφός της ανέβασε προσωπικές τους στιγμές στα social media και έστειλε «συστημένο» γράμμα στον αρραβωνιαστικό της, με σκοπό να τη διασύρει

Εφιαλτικές στιγμές βίωνε για περισσότερους από τρείς μήνες μία 37χρονη Βολιώτισσα, η οποία αποφάσισε τελικά να υπερασπιστεί τον εαυτό της και την προσωπική της αξιοπρέπεια, καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του 40χρονου πρώην συντρόφου της. Σύμφωνα με τα όσα λέει η ίδια στη μήνυση ο πρώην της που σήμερα διαμένει σε χώρα του εξωτερικού, την εξέθεσε στο διαδίκτυο και όχι μόνο. Δημοσίευσε στο διαδίκτυο φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές και σα να μην έφτανε αυτό μόλις έμαθε ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί έστειλε «συστημένο» γράμμα στον αρραβωνιαστικό της.

Ολα ξεκίνησαν τα περασμένα Χριστούγεννα όποτε η 37χρονη δέχτηκε κλήση από άγνωστο σε εκείνη τηλεφωνικό νούμερο. Όταν το σήκωσε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ο πρώην σύντροφός της, με τον οποίο είχαν διακόψει κάθε επικοινωνία τα τελευταία πέντε χρόνια, όταν εκείνος την εγκατέλειψε επιλέγοντας να εργαστεί και να διαμείνει μόνιμα σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Η γυναίκα ξαναέφτιαξε τη ζωή της και μάλιστα είναι έτοιμη να παντρευθεί. Εκανε ωστόσο το μοιραίο λάθος όταν ο πρώην της επικοινώνησε μαζί της να του το πει. Προφανώς για λόγους εκδίκησης ο 40χρονος δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια. Δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο όνομά της. Αρχικά εκτός από ορισμένες φωτογραφίες με γενικά τοπία, τίποτα δεν φανέρωνε τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια.

Η 37χρονη δεν είχε αντιληφθεί ότι κάποιος έχει δημιουργήσει νέο προφίλ στο όνομά της, μέχρι που ένας παλιός συμμαθητής της επικοινώνησε μαζί της για να τις κάνει παρατήρηση, καθώς το υλικό που ήταν αναρτημένο και την αφορούσε ήταν ιδιαίτερα «αποκαλυπτικό» όσον αφορά προσωπικές της στιγμές.

Η γυναίκα υπέστη νευρικό κλονισμό. Δεν πίστευε τα όσα άκουγε. Αναζητώντας τι έχει συμβεί απευθύνθηκε σε φίλο της που γνωρίζει από τη λειτουργία του διαδικτύου και γρήγορα έφτασε στα ίχνη… του πρώην συντρόφου της.

Επικοινώνησε μαζί του πανικόβλητη και του ζήτησε να κατεβάσει το ψεύτικο προφίλ. Του εξήγησε πως η κίνησή του της δημιουργεί οικογενειακό πρόβλημα. Εκείνος υποσχέθηκε ότι θα το κάνει, όμως όχι μόνο δεν τήρησε την υπόσχεσή του αλλά μετά από δύο μέρες απέστειλε το «συστημένο» γράμμα στον αρραβωνιαστικό της 37χρονης το οποίο «έβριθε» συκοφαντιών σε βάρος της.

Το ποτήρι για τη Βολιώτισσα είχε ξεχειλίσει. Αποφάσισε να υποβάλλει μήνυση κατά του 40χρονου. Η υπόθεση πλέον θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ