1 2
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024 11:08
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: Φωτιά σε αποθήκη που είχε πλημμυρίσει! Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, καθώς εφάπτεται με βενζινάδικο


Τα χειρότερα απέτρεψε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, όταν αποθήκη τεντών στην οδό Αθηνών που είχε πλημμυρίσει κατά την τελευταία κακοκαιρία, τυλίχθηκε στις φλόγες με κίνδυνο να επεκταθεί σε διπλανό βενζινάδικο.

Ο συναγερμός ήχησε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ και η κινητοποίηση ήταν μεγάλη. Επί τόπου έσπευσαν συνολικά οκτώ οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά στο εσωτερικό της αποθήκης τεντών.

Η αποθήκη είχε πλημμυρίσει κατά την τελευταία θεομηνία και ο ιδιοκτήτης της βρισκόταν εκεί για εργασίες καθαριότητας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις επιχείρησε να σηκώσει την ασφάλεια από τον ηλεκτρολογικό πίνακα και πιθανόν να προκλήθηκε βραχυκύκλωμα.

Ο κίνδυνος η φωτιά να ξεφύγει και να επεκταθεί στο διπλανό βενζινάδικο ήταν μεγάλος. Κόσμος συγκεντρώθηκε στο σημείο και παρακολουθούσε με αγωνία, ενώ ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να πιστέψει ότι πριν από λίγες ημέρες ήταν πλημμυροπαθής και πυρόπληκτος!

Από την Π.Υ. Βόλου αποκλείστηκε η κυκλοφορία στην οδό Αθηνών, από την οδό Σπετσών, στο ύψος των σχολών του ΟΑΕΔ και έως τον κυκλικό κόμβο στην Αθηνών με Λαρίσης.

Τελικώς η φωτιά περιορίστηκε στο εσωτερικό της αποθήκης, προκαλώντας ζημιές σε εμπόρευμα.