1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 21:52
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: Έρωτας με το…αζημίωτο – Άρπαξε από τον σύντροφό της 1.000 ευρώ και διάφορα είδη και εξαφανίστηκε


Με τον χειρότερο τρόπο πρόδωσε την εμπιστοσύνη που της έδειξε ο 54χρονος σύντροφός της μία 60χρονη, που τον «μάδησε» εκμεταλλευόμενη και την ασθένειά του.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο του 2018 με τον 54χρονο από τη Νέα Αγχίαλο να καθηλώνεται στο κρεβάτι εξαιτίας ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε. Έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στην 60χρονη σύντροφό του, της έδωσε το ποσό των 1.000 ευρώ για να πληρώσει λογαριασμούς από υποχρεώσεις που είχε στην Αθήνα. Ωστόσο, εκείνη φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια, καθώς, αφού πρώτα πήρε τα χρήματα, έφυγε από το σπίτι του συντρόφου της βάζοντας στις αποσκευές της και ένα δαχτυλίδι με τρία μπριγιάν, ένα τάμπλετ, ένα κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκε.

Ο 54χρονος μόλις κατάλαβε πως είχε πέσει θύμα κλοπής προχώρησε στην υποβολή μήνυσης εις βάρος της. Χθες η υπόθεση της υπεξαίρεσης εκδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με την 60χρονη να κρίνεται ένοχη, ερήμην, και να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή, ενώ έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεση.