Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 04:00
Βόλος

Βόλος: «Αστεία η δεύτερη κίτρινη του Σι»


Παράπονα από τη διαιτησία του Φωτιά είχε ο Βόλος, με τους κυανέρυθρους ωστόσο να διαμαρτύρονται για την αποβολή του Σι που άφησε την ομάδα της Μαγνησίας με δέκα παίκτες στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Σε ανακοίνωσή του ο Βόλος ξεκαθαρίζει πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια, χαρακτηρίζοντας όμως «αστεία» τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που είδε ο Σι από τον διαιτητή Φωτιά.

«Ευχόμαστε το ερχόμενο καλοκαίρι να καθαρίσει ο Κόπρος του Αυγεία από τους πίνακες της διαιτησίας και να μπουν νέα παιδιά που θα υπηρετήσουν το δίκαιο και όχι τα συμφέροντα των μεγάλων», αναφέρει ο Βόλος μεταξύ άλλων.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

Καταρχάς συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κέρδισε δίκαια και παράλληλα του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Ομως δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στους ανθρώπους που με τις αποφάσεις τους διαμορφώνουν τα αποτελέσματα και δεν είναι άλλοι από τους διαιτητές που συνεχίζουν να είναι υποτακτικοί στα μεγάλα συμφέροντα,

Η δεύτερη κίτρινη του ποδοσφαιριστή μας Σι στο 50ο λεπτό, μόνο αστεία μπορεί να χαρακτηριστεί.

Και θα μείνουμε εκεί, χωρίς να αναφερθούμε σε άλλες φάσεις, όπως αυτή του πέναλτι, γιατί ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος.

Όμως οι διαιτητές θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και να είναι δίκαιοι απέναντι και στις δύο ομάδες, γιατί στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Αλλωστε για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, πολλές φορές ένας αγώνας κρίνεται στις λεπτομέρειες και η λεπτομέρεια στο σημερινό παιχνίδι ήταν η αποβολή του Σι στις αρχές του Β’ ημιχρόνου όταν το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Ευχόμαστε το ερχόμενο καλοκαίρι να καθαρίσει ο «Κόπρος του Αυγεία» από τους πίνακες της διαιτησίας και να μπουν νέα παιδιά που θα υπηρετήσουν το δίκαιο και όχι τα συμφέροντα των μεγάλων.