Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023 00:34
Άλλες Ειδήσεις

Viral ο 27χρονος που λιποθύμησε και έσπασε τη μύτη του ενώ θαύμαζε τα μπράτσα του – Δείτε βίντεο


Viral έχει γίνει ο 27χρονος Νουάς Σαρίφ για το ατύχημα που είχε σε γυμναστήριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όταν μετά από ένα επίπονο σετ ασκήσεων και ενώ θαύμαζε τα μπράτσα του, λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει με το πρόσωπο σε έναν καθρέφτη.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok φαίνεται ο 27χρονος, ο οποίος δηλώνει παθιασμένος με τη γυμναστική, να ποζάρει μπροστά σε έναν καθρέφτη θαυμάζοντας το αποτέλεσμα των ασκήσεών του.

Δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, χάνει τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να πέσει με το πρόσωπο στον καθρέφτη και να υποστεί κατάγμα στη μύτη του.

 

@sharif.2is I passed out and broke my nose while posing infront of the mirror 😭🤲 #foryou #fyp #gym ♬ original sound – Sharif 💪

«Λιποθύμησα γιατί δεν ξεκουράστηκα μετά τις ασκήσεις που έκανα οπότε οι καρδιακοί παλμοί μου ήταν ακόμα υψηλοί. Πόζαρα μετά το σετ, ήμουν σε ένταση και όταν κράτησα την ανάσα μου, λιποθύμησα» εξήγησε μετά το ατύχημά του ο 27χρονος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, τόσο ο φίλος του που κατέγραφε τη σκηνή όσο και αρκετοί από τους θαμώνες του γυμναστηρίου δεν αντιλήφθηκαν αμέσως ότι επρόκειτο για ατύχημα καθώς θεώρησαν ότι κάνει πλάκα.

 

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com