Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024 06:02
ΒόλοςΤοπικά

Βασίλης Σπανάκης από Βόλο: Η ΝΔ η μόνη δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη


Συναντήσεις με φορείς και στελέχη της ΝΔ είχε από το πρωί ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στον νομό Μαγνησίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της ΔΕΕΠ, ο κ. Σπανάκης μίλησε για το διακύβευμα των ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι είναι μία σοβαρή εκλογική διαδικασία.

Όπως είπε, «έχουν μείνει 27 ημέρες μέχρι την εκλογική αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου. Οι ευρωεκλογές δεν είναι μια απλή εκλογική διαδικασία, αλλά μία σοβαρή εκλογική διαδικασία, όπου θα στείλουμε τους εκπροσώπους μας για τα απόμενα χρόνιά στο ευρωκοινοβούλιο. Η ΝΔ είναι η κοινοβουλευτική δύναμη που εξασφαλίζει τη φωνή της Ελλάδος στην Ευρώπη και αυτό το έχει αποδείξει με μία σειρά παρεμβάσεων, όχι μόνο τα τελευταία χρόνια αλλά από τότε που η χώρα μας έχει μπει στην Ευρώπη από τον ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Καραμανλή».

Σημειώνεται ότι στις 8 το βράδυ ο υφυπουργός θα μιλήσει σε εκδήλωση στο “Βόλος Παλλάς” τόσο για θέματα της αρμοδιότητάς του όσο και για τις επικείμενες ευρωεκλογές. Στην ίδια εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει – εκτός από τους τοπικούς βουλευτές- και ο βουλευτής Καρδίτσας Γιώργος Κωτσός.