Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024 10:33
LIFE

Καλούτα για Eurovision: «Ήμασταν αριστούργημα, αυτός ήταν ο στόχος μας» (vid)


Δηλώσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές έκανε ο Ζερόμ Καλούτα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα σχόλια που άκουσε για τη μετάδοση της φετινής Eurovision μαζί με τον Θανάση Αλευρά.

«Είχαμε πολλές σημειώσεις από τους προκάτοχούς μας αλλά μαθήματα δεν πήραμε. Τους είχαμε στα αυτιά μας για αρκετό καιρό, εννοείται πως ήταν κάτι που μας άγχωσε, εφόσον το κάναμε για πρώτη φορά», είπε αρχικά ο Ζερόμ Καλούτα.

«Δεν υπήρξε καμία στιγμή που να το μετανιώσαμε. Τα σχόλια που έφτασαν στη Σουηδία – τουλάχιστον σε μένα – ήταν σχόλια αγάπης από φίλους. Ξέραμε τις αστοχίες μας, η αγάπη όμως έφτασε γιατί αυτή νίκησε. Όλα τα υπόλοιπα σχόλια ήταν πολύ χαμηλά, γι’ αυτό δεν μας άγγιξαν», τόνισε ο ηθοποιός σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων.

«Ο Φώτης και η Τζένη μας υποδέχθηκαν με χαμόγελα στην εκπομπή, μας έλεγαν «σας τα λέγαμε». Οι αρνητικές φωνές που ακούστηκαν ήταν τόσο χαμηλά. Η αγάπη ήταν τόσο δυνατή που τις έκανε να μην ακούγονται», πρόσθεσε ο Ζερόμ Καλούτα.

«Αυτός ήταν ο στόχος μας. Εμείς πήγαμε ως καλλιτέχνες για να παρουσιάσουμε άλλους 37 καλλιτέχνες. Θέλαμε να είμαστε οι «άνθρωποι του καναπέ». Δεν πήγαμε να γίνουμε Νίκος Χατζηνικολάου. Ο παλιός είναι αλλιώς αλλά ο νέος είναι ωραίος. Αν έβαζα έναν τίτλο στην παρουσίασή μας, αυτός θα ήταν… αριστούργημα», κατέληξε ο Ζερόμ Καλούτα για τη Eurovision.