Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024 06:30
Χωρίς κατηγορία

Τσιγγάνικες ιστορίες: Πεθερά μήνυσε το γαμπρό της γιατί δεν την κάλεσαν στο γάμο…


Τον γαμπρό της για την αρπαγή της ανήλικης κόρης της κατήγγειλε 37χρονη σήμερα μητέρα, η οποία ωστόσο
απέσυρε τη μήνυσή της όταν η υπόθεση ήρθε χθες στο ακροατήριο και εφόσον οι δύο νέοι είχαν χωρίσει και οι δύο αντίπαλες πλευρές τα είχαν βρει μεταξύ τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Μάιο του 2020. Η τότε 17 ετών κόρη της διέφυγε με τον σύντροφό της που είναι σήμερα 22 ετών, προκειμένου να παντρευτούν. Ηρθαν από τα Φάρσαλα στον Βόλο, όπου το νέο ζευγάρι έμεινε στο σπίτι των παππούδων του άντρα. Η κόρη δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι έως τις 9 Δεκεμβρίου 2020 και η μητέρα κινήθηκε με μήνυση εναντίον του γαμπρού, ο οποίος κατηγορήθηκε για το αδίκημα της αρπαγής με υποστήριξη εκούσιας διαφυγής ανήλικης.

Ο γάμος όμως του ζευγαριού, που είναι Ρομά, δεν… στέριωσε χωρίς την ευχή της μάνας, η οποία δεν είχε δώσει, όπως υποστήριξε, ποτέ τη συγκατάθεσή της.Μάλιστα όταν πληροφορήθηκε ότι στον γάμο καλεσμένος ήταν ο πρώην σύζυγός της και η μόνη που έλειπε ήταν εκείνη έγινε έξαλλη και κατέθεσε μήνυση εναντίον του γαμπρού της για αρπαγή ανηλίκου.

Το ζευγάρι χώρισε και οι δύο πλευρές φαίνεται να τα βρήκαν μεταξύ τους.

Χθες, η μητέρα απέσυρε τη μήνυση σε βάρος του γαμπρού της ο οποίος δεν παρέστη στο δικαστήριο και υπερασπίστηκε ως μάρτυρας ο παππούς του.