Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 12:33
LIFE

Τροχός της Τύχης: Επικός ο τελικός του χθεσινού παιχνιδιού – Δασκάλα έλυσε τον γρίφο και έφυγε με αυτοκίνητο


Επικός ήταν ο τελικός του χθεσινού «Τροχού της Τύχης» καθώς η νικήτρια του επεισοδίου δεν πανηγύρισε μόνο το γεγονός ότι κέρδισε ένα χρηματικό ποσό από το παιχνίδι, αλλά ο τροχός της «έκλεισε το μάτι» και έφυγε με ένα αυτοκίνητο από το παιχνίδι.

Η 31χρονη δασκάλα και μητέρα ενός παιδιού έξι μηνών, Ξένια κατάφερε να λύσει τον γρίφο και να φύγει με το τζιπ από το τηλεπαιχνίδι. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί της καθώς κέρδισε ένα Jeep Renagade e-Hybrid, το πρώτο αυτοκίνητο που χάρισε ο «Τροχός της Τύχης» για αυτή την τηλεοπτική σεζόν.

Η νικήτρια δήλωσε ότι παρακολουθούσε φανατικά το τηλεπαιχνίδι από την άνεση του καναπέ της και πάντα έλυνε με ευκολία όλους τους γρίφους.

Το ίδιο ακριβώς κατάφερε να κάνει και στο πλατό της εκπομπής, καθώς με μεθοδικότητα αλλά και ευστοχία έλυσε τους περισσότερους γρίφους και έφτασε στον τελικό με το ποσό των 3.100 ευρώ.

Στον τελικό, η Ξένια γύρισε τον τροχό και έφερε τον αριθμό 2. Η κατηγορία για τον γρίφο του τελικού ήταν «αντίθετα» και η ίδια ζήτησε να ανοίξουν το Κ, το Ν, το Μ και το Ε αλλά, τελικά, έλυσε τον γρίφο «Κατάθεση – Ανάληψη», πριν καν ανοίξουν όλα τα γράμματα!

Δείτε το βίντεο:

 


Στο τέλος ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» πανηγύρισαν τη μεγάλη νίκη της τυχερής παίκτριας. Η Ξένια επέστρεψε στην οικογένεια της στη Θεσσαλονίκη με το νέο Jeep Renagade e-Hybrid ξεσπώντας φυσικά σε κλάματα.