1 2
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024 00:33
ΘεσσαλίαΤρίκαλα

Τρίκαλα: Έκρυψαν με μπουφάν τους υπεράριθμους μαθητές στο πούλμαν – Βίντεο ντοκουμέντο


Αποκλειστικές εικόνες μέσα στο πούλμαν που μεταφέρει υπεράριθμους μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας Τρικάλων κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού περιπάτου, εξασφάλισε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ντοκουμέντο, μαθητής έχει βάλει το μπουφάν του πάνω σε συμμαθήτρια του, για να μην φαίνεται. Άλλα παιδιά κάθονται όπως να ‘ναι, άλλα είναι όρθια. Όταν η αστυνομία σταμάτησε το πούλμαν για έλεγχο, βρέθηκαν δύο υπεράριθμοι επιβάτες και αφαίρεσαν το δίπλωμα από τον οδηγό.

“Η αστυνομία πρώτα σταμάτησε για έλεγχο το ένα λεωφορείο, όπου εκεί βρέθηκαν τα δύο υπεράριθμα παιδιά, που κρύβονταν κάτω από τα καθίσματα. Όσο ωστόσο, κρατούσε η διαδικασία σε αυτό το λεωφορείο, ενημερώθηκε για τον έλεγχο τηλεφωνικά και ο οδηγός του δεύτερου, για να έχει τον νου του. Στη συνέχεια, τα πούλμαν επέστρεψαν στο γυμνάσιο της Φαρκαδόνας συνοδεία της αστυνομίας και εκεί βεβαιώθηκε η παράβαση και αφαιρέθηκε το δίπλωμα από τον οδηγό του πρώτου λεωφορείου”, λέει μητέρα μαθητή.

Η διευθύντρια του σχολείου, από την πλευρά της, ισχυρίζεται ότι τα πράγματα έγιναν διαφορετικά, αμφισβητώντας τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα, με μαθήτρια να κρύβεται.

Η διευθύντρια του σχολείου, μιλώντας στο “Live News”, παραδέχεται ότι υπήρχαν δύο παιδιά υπεράριθμα, τα οποία έβαλε το λεωφορείο για να συμμετέχουν στην εκδρομή στα Τρίκαλα, με τη σύμφωνη γνώμη, όπως λέει, του οδηγού επειδή… έκλαιγαν και τα λυπήθηκε.

“Στο γραφείο μου το πρωί, δύο παιδάκια ‘κυρία σας παρακαλώ, παρ’ τε μας κι εμάς’. Τελείωναν, Γ’ Γυμνασίου, έπαιρναν το απολυτήριο και το θεώρησα… να τα αφήσω πίσω… κάπως… καταλάβατε; ‘Κρίμα είναι’ λέω ‘κι αυτά, ας τα βάλω’. Λέω του οδηγού ‘να βάλω δύο παιδάκια που είναι παραπάνω; Πήρα και τον σταθμάρχη, μου λέει ‘βάλ’ τα, μήπως πού θα πάνε;’ λέει, ‘κοντά είναι’”.