ΒόλοςΤοπικά

Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης: “Τα παιδιά είναι το μέλλον και η ελπίδα μας” (φωτό)

“Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού κι Αθλητικού συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου, θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλλαν για την τόσο επιτυχημένη εκδήλωση μας “ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ”. Καταφέραμε να “πλημμυρίσει” από κόσμο η Πλατεία Χρυσοχοίδη!” αναφέρει ο Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης.
Και συμπληρώνει: “Πρώτον όλους τους Πολιτιστικούς συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας! Συμμετείχαν οι ομάδες παιδιών των συλλόγων :Κρητικής Αδελφότητας Βόλου «Το Αρκάδι», Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών Ν.Ιωνίας Μαγνησίας «Ιωνες», Πολιτιστικού Συλλόγου Διμηνίου, Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βόλου, Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Ν.Αγχιάλου Βόλου «Η Νέα Αγχίαλος», Συλλόγου Αν.Ρωμυλίας Βόλου, Συλλόγου Αργιθεατών Ν.Μαγνησίας, Συλλόγου Θρακών Μαγνησίας, Συλλόγου Μακεδόνων Βόλου, Χορευτικής Ομάδας Τερψιχόρη Βόλου, Χορευτικού Ομίλου Βόλου.

Τα παιδιά που γέμισαν την πλατεία μας με πανέμορφα χρώματα, μουσικές, χαμόγελα και ζωντάνια!!
Τους γονείς για την τόσο μεγάλη συμβολή και συμμετοχή τους! Και βέβαια τους χοροδιδασκάλους που κάνουν κατάθεση ψυχής εκπαιδεύοντας τα παιδιά να μάθουν για την παράδοση της πατρίδας μας!!
Ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε μία τέτοια συνάντηση και υποσχόμαστε να τη συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια! Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον μας και η ελπίδα μας!!”