Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024 15:25
LIFE

Το αντίο της Φαίης: Με δάκρυα αποχαιρέτησε η Σκορδά τον ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια (vid)


Το Πρωινό έριξε αυλαία την Παρασκευή και η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και την δεκαετία της στον ΑΝΤ1 με πολλά δάκρυα στα μάτια…

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε τα εξής: «Μια χρονιά φτάνει στο τέλος της. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Φαίη πάνω απ’ όλα, να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 και κυρίως τους ανθρώπους που δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτήν την εκπομπή».

Πραγματικά, έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και αυτή η εκπομπή φέτος ήταν μια πετυχημένη εκπομπή και γι’ αυτό να ευχαριστήσουμε και τους τηλεθεατές που πραγματικά μας στήριξαν. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους. Καλό καλοκαίρι».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά, με βουρκωμένα μάτια, είπε: «Δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Θα ήθελα μόνο ένα λεπτό. Ένα λεπτό μέσα στο οποίο δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτά τα 9-10 χρόνια στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Με χαμόγελο και με ευγνωμοσύνη θέλω να κλείσει αυτή η σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΑΝΤ1, γιατί είναι πραγματικά οικογένεια. Γιατί είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά σε αγκαλιάζουν. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον άνθρωπο που είναι δίπλα σε όλους, ό,τι κι αν συμβεί, είναι ο πρόεδρος του ομίλου ΑΝΤ1, αλλά πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος Θοδωρής Κυριακού. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη μέχρι τελευταία στιγμή».

Απευθυνόμενη στους συνεργάτες της, η Φαίη Σκορδά είπε: «Να ευχαριστήσω αυτή την ομάδα, σας κοιτώ όλους στα μάτια αυτές τις μέρες. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί αυτό που μένει στο τέλος είναι μόνο μια αγκαλιά. Χθες κοιτούσα την Λίτσα και δεν άντεχα».

«Να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση. Αυτό μόνο. Καλό καλοκαίρι! Σας αγαπώ πολύ!», είπε η Φαίη Σκορδά στο φινάλε και ξέσπασε σε κλάματα.

 

 

Πηγή: zappit.gr