1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 21:18
ΒόλοςΤοπικά

Αθώος ο Βασίλης Ζαχείλας: «Ήταν νεροπίστολο του γιου μου»


Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Βασίλης Ζαχείλας που κατηγορούνταν για παράνομη οπλοφορία. Η εισαγγελέας έδρας ανέφερε ότι έχει αμφιβολίες για το εάν το όπλο ήταν πραγματικό και πρότεινε την απαλλαγή του.

Ο Βασίλης Ζαχείλας κατά τη διάρκεια της απολογίας του τόνισε ότι ήταν ένα κακόγουστο αστείο και ότι το «όπλο» ήταν νεροπίστολο του 10χρονου γιου του και το πέταξε στα σκουπίδια με το που βγήκε από το ραδιοφωνικό σταθμό. Μάλιστα συμπλήρωσε για πρώτη φορά στα 59 του πήγε στην Αστυνομία και ένιωσε ντροπή όταν πραγματοποιήθηκε ο αστυνομικό έλεγχος στο σπίτι του και το γυμναστήριο που διατηρεί.

Ως μάρτυρας, κατέθεσε ο Δημήτρης Πέγιος και ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο Βασίλης Ζαχείλας έχει ξανά αστεία στην εκπομπή του σταθμού. Σχετικά με τον σάκο με τα χρήματα ανέφερε ότι είδε μόνο τρια χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα ήταν χαρτιά και σακούλες. Τέλος, για το “πιστόλι” υπογράμμισε ότι κατάλαβε ότι ήταν πλαστικό, διότι ήταν πολύ μικρό.