Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024 18:23
ΒόλοςΤοπικά

Τι είπε η μητέρα του 13χρονου Βολιώτη για το ομοφοβικό σχόλιο στον Στέφανο Κασσελάκη (βίντεο)


Μετανιωμένος δηλώνει, μέσω της μητέρας του, ο 13χρονος που είχε προσαχθεί και αφέθηκε ελεύθερος για ομοφοβική επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη σε εκδήλωση στον Βόλο.
Η μητέρα του ανήλικου αγοριού, μιλώντας σήμερα (14.05.2024) στην εκπομπή T LIFE, ανέφερε πως ο γιος της «ειναι αρκετά ντροπιασμένος και μουδιασμένος» για το περιστατικό της ομοφοβικής επίθεσης σε ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στον Βόλο.

«Εδώ και χρόνια μιλάμε στα παιδιά για τη διαφορετικότητα και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε να την αποδεχτούν. Δε τα εχει ακούσει στην οικογένεια αυτά, συζητάμε, εξηγούμε, αποδεχόμαστε», συμπλήρωσε και επισήμανε ότι ο γιος της «δεν άκουσε από την οικογένεια κανένα αρνητικό σχόλιο εναντίον του κ. Κασσαλάκη».

«Και για εμάς ήταν σοκαριστική η συμπεριφορά του και για όλες τις ερωτήσεις που του έχουμε κάνει, λέει ‘έτσι μου βγήκε’», είπε.

«Περνάει μια πολύ δύσκολη φάση εδώ και 8-9 μηνες», συνέχισε. «Καταλαβαμε πως παιζει σημαντικό ρόλο η παρέα και προσπαθυμε με ολα τα μεσα να τον αποκοψουμε. Ειναι ενα καλο, φυσιολογικό παιδί, αλλά στις παρέες ξεφεύγει», κατέληξε.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε χθες Δευτέρα με τον 13χρονο και τους γονείς του, που ζήτησαν «συγγνώμη» .

Η επικοινωνία φέρεται πως έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον Στέφανο Κασσελάκη να τους ζητά να συναντηθούν στην Αθήνα ενώ ο 13χρονος του ζήτησε να τον ξεναγήσει στην Βουλή.

Οι γονείς του ανήλικου δήλωσαν ψηφοφόροι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη σε εκδήλωση στον Βόλο, κάποιος από τους συγκεντρωμένους φώναξε «π…αρα» με αποτέλεσμα να επικρατήσουν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας στο ακροατήριο.

«Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ», σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει πως «η ομοφοβία είναι μέρος μιας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».

Ο 13χρονος, που εντοπίστηκε από την αστυνομία ως το άτομο που έβρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αφέθηκε ελεύθερος καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλησε να προχωρήσει σε μήνυση.