Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023 05:05
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Θύμα απαράδεκτων απειλών ο αθλητικογράφος Ακης Μπούκλας από οπαδούς τοπικής ομάδας


Φραστική επίθεση και απειλές από συγκεκριμένα άτομα, φανατικούς οπαδούς τοπικής ομάδας και συγκεκριμένα της Νίκης, κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο γνωστός αθλητικογράφος και παραγωγός τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, Ακης Μπούκλας επιβεβαιώνοντας το κλίμα παθογένειας που από διάφορους κύκλους επιχειρείται να  προκληθεί με ύποπτες στοχεύσεις.

Αλίμονο για τον πολιτισμό και την κοινωνία μας αν τέτοιοι τραμπουκισμοί και αλητείες εκδηλώνονται ατιμώρητα σε βάρος όσων έχουν αντίθετη φίλαθλη ή και οπαδική προτίμηση, γνώμη ή άποψη και για τα αθλητικά δρώμενα στην πόλη. Αλίμονο αν θα πρέπει, εν έτει 2022, όποιος επιθυμεί να έχει δημόσιο λόγο να είναι αρεστός σε άτομα φορείς του χουλιγκανισμού, του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας για να μην αντιμετωπίζει απαράδεκτες απειλές.

Ελπίζουμε ότι οι αρμόδιες αρχές θα κινηθούν άμεσα και αποτελεσματικά καλώντας τον καταγγέλοντα και αυτούς που με περίσσιο θράσος τον απειλούν, προκειμένου να προλάβουν άλλες καταστάσεις πολύ πιο δυσάρεστες. Καταστάσεις που με μαθηματική ακρίβεια θα έρθουν αν αυτές που τώρα εκδηλώνονται παραμείνουν χωρίς έλεγχο και συνέπειες για τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς τους.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com