1 2
Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024 01:08
ΘεσσαλίαΛάρισα

Τέμπη: Νέα μήνυση από συγγενείς θύματος – Είχε βρεθεί το οστό του σε οικόπεδο ιδιώτη


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας κατέθεσαν οι συγγενείς 66χρονου θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, το οστό του οποίου βρέθηκε σε οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα.

Tο οστό βρέθηκε στην περιοχή Πηγάδια στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχαν μεταφερθεί χώμα και μπάζα από τον τόπο της τραγωδίας.

Οι συγγενείς κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στη Λάρισα διεκδικώντας την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας θύματος των Τεμπών, μιλώντας στο MEGA, είχε αναφερθεί σχετικά: «Βρέθηκε και στο δεύτερο οικόπεδο οστό από έναν επιβάτη και ταυτοποιήθηκε». Ο ίδιος σημείωσε: «Ο κ. Τριαντόπουλος ήταν παρά τω πρωθυπουργό, άρα οι εντολές ήταν από τον πρωθυπουργό. Ελάτε στη θέση των γονιών που τόσο καιρό μετά ψάχνουμε οστά των παιδιών μας. Θα τους άρεσε να δολοφονήσουν τα παιδιά τους και να τα πετάξουν έτσι; Εγώ δεν θέλω προανακριτικές αλλά να πάνε όλοι στον ανακριτή. Μιλάμε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας».

 

 

Πηγή: ethnos.gr