1 2
Τρίτη, 9 Ιουλίου, 2024 09:47
ΘεσσαλίαΤρίκαλα

Τέμπη: Αίτηση για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου Τριαντόπουλου και Αγοραστού από τον Νίκο Πλακιά


Ο πατέρας των δίδυμων Θώμης και Χρύσας και θείος της ξαδέρφης τους, Αναστασίας, που σκοτώθηκαν στη μοιραία αμαξοστοιχία IC62, Νίκος Πλακιάς έδωσε εντολή στους δικηγόρους του να υποβάλουν αίτηση στον Εφέτη Ανακριτή για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των προσώπων “που σχετίζονται με την απομάκρυνση όλων των στοιχείων από τον τόπο του εγκλήματος όπως και με την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος”.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook: “ζήτησα από τους συνηγόρους μου να συνεργασθούν με δικηγόρους και άλλων θυμάτων για να αιτηθούν την άρση των επικοινωνιών των επίμαχων ημερομηνιών ιδιαιτέρως των Τριαντόπουλου και  Αγοραστού όπως και όλων των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων που ήταν παρών στις δυο συσκέψεις που έγιναν εκείνες τις ημέρες”.

Στόχος, σύμφωνα με τον Νίκο Πλακιά, είναι να βοηθηθεί η εισαγγελική έρευνα και να διαπιστωθεί η σύνδεση των πολιτικών προσώπων με τους αξιωματούχους που εκτέλεσαν τις εντολές και οδηγηθήκαμε “σε αυτή την πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος”, όπως τόνισε.

“Αυτήν την αίτηση κύριε Εφέτη Ανακριτή την κάνει ο πατέρας δυο παιδιών και της ανιψιάς του που δολοφονήθηκαν στα Τέμπη στις 28/02/23”, ανέφερε ο Νίκος Πλακιάς.

thetoc.gr