1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 22:33
ΕλλάδαΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η Αχτσιόγλου «εγγυάται την ενότητα» απέναντι στον «ανέτοιμο» Κασσελάκη – «Δεν είμαι τέλειος σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου» της απαντά


Με προσωπικές επιθέσεις και «καρφιά» τόσο μεταξύ των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και των επιτελείων τους, συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για τον β’ γύρο των εκλογών.

Σήμερα, Παρασκευή, η αντιπαράθεση συνεχίστηκε, με «αιχμή» το λάθος του Στέφανου Κασσελάκη να αποκαλέσει «κρατίδιο δικό τους» (σ.σ. των Τούρκων) το ψευδοκράτος. Ο ίδιος τα… έριξε στην κούραση και στα όχι και τόσο καλά -ομολογουμένως- ελληνικά του, ο ναύαρχος Αποστολάκης έσπευσε να τον «αβαντάρει», λέγοντας ότι «ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Μητσοτάκης γνώριζαν» τα εθνικά θέματα στην αρχή, ωστόσο η Έφη Αχτσιόγλου είχε ήδη «δει» την ευκαιρία να τον κατηγορήσει για άγνοια και να τον χαρακτηρίσει «ανέτοιμο» (σ.σ. προφανώς, να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ).

Σε μια απόπειρα «ρελάνς», ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε ένα e-mail με θέσεις που είχε στείλει στην ανθυποψήφιά του τον περασμένο Ιούλιο και στο οποίο εκείνη δεν απάντησε ποτέ -για όποια σημασία έχει, οι προτάσεις Κασσελάκη ήταν στα αγγλικά, γεγονός μάλιστα για το οποίο ζητούσε «συγγνώμη». Σε βίνεο, δε, το οποίο «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επιχειρώντας να απαντήσει σε όλα όσα του καταλογίζουν, ο «Stefanos» εμφανίστηκε να ειρωνεύεται την Έφη Αχτσιόγλου, τονίζοντας με… νόημα ότι ο ίδιος δεν είναι τέλειος, «σαν εκείνους που έφτιαξαν τον νόμο Κατρούγκαλου».
Λίγες ώρες, πια, πριν ανοίξουν οι κάλπες, όλοι περιμένουν ποιο θα είναι το επόμενο «επεισόδιο» στο… σίριαλ της αντιπαράθεσης Κασσελάκη – Αχτσιόγλου, με το βλέμμα στραμμένο,λ φυσικά, στη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα -ο οποίος, παρότι κλήθηκε στη διάρκεια της εβδομάδας να πάρει θέση για τα τεκταινόμενα στο κόμμα και κυρίως για τα περί υπονόμευσής του από την Έφη Αχτσιόγλου, δεν «έσπασε τη σιωπή» του…