Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024 15:05
ΒόλοςΤοπικά

Συγκινεί η μητέρα του 20χρονου Γεράσιμου – «Το παιδί μας είναι στο χέρι της Παναγίας» (video)


Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του εξακολουθεί να δίνει στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος που επέβαινε στο πρώτο βαγόνι του μοιραίου Intercity 62. Ο νεαρός ήταν ο μοναδικός επιβάτης του πρώτου βαγονιού που επέζησε μετά την σύγκρουση με την εμπορική αμαξοστοιχία. Οι διασώστες τον είχαν εντοπίσει στα χωράφια χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Η μητέρα του 20χρονου μίλησε στο Mega για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. «Ο Γεράσιμος, το παιδί μας είναι στο χέρι της Παναγίας. Περιμένουμε την ενημέρωση των γιατρών κάθε μέρα, ευελπιστώντας σε ένα θαύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Συνθέτει μουσική, του έχω φέρει να ακούει τις μουσικές του»

«Το παιδί μου θέλει όλοι γύρω του να χαμογελούν, είναι ένα χαμογελαστό παιδί», τόνισε ακόμη και συμπλήρωσε πως ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που προσεύχονται για τον γιο μας και εκφράζουν την συμπαράστασή τους».

«Ο Γεράσιμος συνθέτει μουσική», γι’ αυτού του έχει φέρει «να ακούει τις μουσικές του», είπε ενώ τόνισε πως «οι γιατροί του νοσοκομείου, οι νοσηλευτές, είναι άγγελοι, κάνουν για το παιδί μας ό,τι περνάει από το χέρι τους».