Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 00:38
LIFE

Survivor: Αποχωρεί οικειοθελώς και ο Τριαντάφυλλος; – Όλο το παρασκήνιο


Ο κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στο Survivor με τους παίκτες να αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλο, αφού διαφωνούν στην παράταση του ριάλιτι για τουλάχιστον 15 μέρες.

Μετά την Τζέιμς, ο οποίος έχει ήδη αποχωρήσει και τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, αλλά ακόμα δεν έχουμε δει το επεισόδιο της αποχώρησής του, σειρά παίρνει ο πιο δημοφιλής παίκτης του φετινού Survivor: ο Τριαντάφυλλος.

Τη σκυτάλη των οικειοθελών αποχωρήσεων αναμένεται να πάρει ο τραγουδιστής, με την εξέλιξη αυτή να… τινάζει στον αέρα το ριάλιτι επιβίωσης, αφού πλέον όλοι οι αγαπητοί παίκτες έχουν φύγει.

Το παρασκήνιο

Σύμφωνα με το athensmagazine.gr, η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος ήθελε να αποχωρήσει εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, το γεγονός πως θα έχανε χρήματα αν έφευγε οικειοθελώς ήταν αυτό που τον κρατούσε στον Άγιο Δομίνικο!

Όμως πλέον βρήκε παραθυράκι και ετοιμάζεται να μας την κάνει.

Με την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος βρήκε ένα παραθυράκι να μην χάσει ευρώ και ταυτόχρονα να μην γίνει ρεζίλι στα ατομικά αγωνίσματα, που η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινε εύκολα τελευταία κάθε μέρα.

Ο Τριαντάφυλλος γνώριζε πολύ καλά πως νικητής του Survivor 4 δεν πρόκειται να ήταν και από την στιγμή που έχει συγκεντρώσει ένα υπέρογκο ποσό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν γίνεται να χάσει χρήματα, με την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι, έριξε την βόμβα και αποχώρησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται στο επεισόδιο της Κυριακής να έχουμε και αποχώρηση Μπάρτζη και αποχώρηση Τριαντάφυλλου, αλλά αν δεν γίνει αυτό σίγουρα μέχρι την Τρίτη ο Ντάφυ θα είναι και τηλεοπτικά εκτός Survivor, παρότι άλλαξε ομάδα και τον ακούμε στο trailer της Κυριακής πως δεν πρόκειται να φύγει!

Παρά την αλλαγή των ομάδων τα δεδομένα δεν αλλάζουν!