Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023 11:24
LIFE

Survivor All Star – Μπάρτζης για Κατσούλη: Με φώναζε ξεφτίλα κι ότι θα μου πετάνε ντομάτες στο χωριό μου


Η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor All Star συνεχίζεται, καθώς κάποιες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως ενόχλησαν τον πρώτο.

Ο Νίκος Μπάρτζης στον εκνευρισμό του ξεκίνησε να αποκαλύπτει ενώπιον όλων των παικτών τα προσβλητικά λόγια που του έλεγε ο Σάκης Κατσούλης στον προηγούμενο κύκλο του Survivor.

«Θυμάμαι στο προηγούμενο παιχνίδι που ήμασταν παρέα, ξεκινούσαμε, φεύγαμε από το συμβούλιο και με φώναζε ξεφτίλα. Μου έλεγε ότι θα μου πετάνε ντομάτες στο χωριό μου, γινόντουσαν πολλά τέτοια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

 


Στη συνέχεια, συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον Κατσούλη: «Δεν έχω κάτι με τον Σάκη. Εμμονικός δεν είμαι. Δεν υπάρχει τίποτα ανυπόστατο, εγώ σε κοιτάω στα μάτια και στο λεω ότι εσύ με έλεγες ξεφτίλα κι υπάρχουν κι άλλα άτομα εδώ που το ξέρουν. Σε κοιτάω και στο λέω και δεν ντρέπομαι».

Οση ώρα μιλούσε, ο Σάκης Κατσούλης δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει, με τον Νίκο Μπάρτζη να αντιδρά τελικά και να του λέει: «Είσαι για Όσκαρ, στο δίνω γιατί έχω και συνέχεια».
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com