Ψυχαγωγία

Survivor: Τι είπε ο Αγόρου και μετά ζητούσε συγγνώμη -Εξαλλοι οι Διάσημοι (vids)

Συγνώμη ζήτησε ο Νικόλας Αγόρου από τους συμπαίκτες του για την συμπεριφορά που είχε στο χτεσινό αγώνισμα του Survivor.

Οπως εξήγησε στον Γιώργο Λιανό, ο ίδιος επειδή δεν του έκανε το χατίρι το μπαλάκι την ώρα του αγωνίσματος, εκφράστηκε κάπως απρεπώς εκείνη την στιγμή.

«Θέλω να αναφέρω κάτι ενώπιον όλων. Επειδή κάποια στιγμή σε κάποιον από τους πόντους που έχασα, δεν μου έκανε το χατίρι το μπαλάκι που μπήκε και βγήκε, πάνω στην ένταση και στο πάθος. Όταν επέστρεψα στον πάγκο, η ομάδα μου μου ανέφερε ότι είπα κάτι, το οποίο εμένα δεν με τιμά σαν άνθρωπο. Δεν ήταν βρισιά, ούτε είπα κάτι για να προσβάλλω κάποιον, απλά δεν χαρακτηρίζει εμένα σαν άνθρωπο και δεν με τιμά. Οπότε, ενώπιον όλων θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτό», είπε ο Νικόλας Αγόρου.

Πάντως η συγνώμη του δεν άλλαξε την άσχημη γνώμη που έχει σχηματίσει η Μελίνα για εκείνον, η οποία μετά στην παραλία κατέκρινε την συμπεριφορά του, τονίζοντας πως βρίζει επανειλημμένα και ότι δεν πιστεύει πως το μετάνιωσε.

Η ίδια μάλιστα χαρακτήρισε την όλη του στάση γελοία, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά (ούτε η δεύτερη, ούτε η τρίτη) που τους βρίζει και μετά ζητάει συγνώμη.

«Δείχνει ότι έχει τρόπους και αξίες και ιδανικά που όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε και από την άλλη είναι αυτός που τα κάνει σε πιο έντονο βαθμό από όλους του υπόλοιπους, οπότε για μένα είναι πολύ γελοίο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μελίνα.

Θέση πήρε και ο Γιάννης Τσίλης, ο οποίος αποκάλυψε και τι είπε ο Νικόλας Αγόρου εκείνη την στιγμή.

«Στην ουσία είπε πως εμείς κερδίζουμε πάντα από τύχη, αλλά όταν κάποιος το κάνει αυτό πολλές φορές, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά…τον Μιχάλη Μουρούτσο τον έχει αποκαλέσει πολλές φορές τυχερό, αυτό δείχνει για μένα ότι το πιστεύει», ανέφερε ο ίδιος τονίζοντας ότι κατά την άποψη του ο Νικόλας Αγόρου θα το ξανακάνει.

Πηγή: iefimerida.gr