1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 21:56
Αθλητικά

Super League «Άλλο ένα πραξικόπημα Μπαλτάκου


Η Super League δημοσίευσε την απάντηση του Στιβ Μπένετ στον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με τον αποκλεισμό των Άρη και Βόλου από την αυριανή (27/3) συνάντηση των ομάδων με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

Η Λίγκα χαρακτηρίζει «πραξικόπημα» την κίνηση του Μπαλτάκου, τονίζοντας ότι «αν από την συνάντηση αποκλείστηκαν η ΠΑΕ Άρης και η ΠΑΕ Βόλος είναι καθαρά δική του ευθύνη».

Η ενημέρωση της Super League αναφέρει:
«Ένα ακόμα πραξικόπημα Μπαλτάκου κατά του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.
Σε απαντητική επιστολή του κ. Μπένετ στην ανοικτή επιστολή του προέδρου της Super League κ. Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζει ότι ο ίδιος συμφώνησε με τον κ. Μπαλτάκο ότι θα βρίσκονται στην συνάντηση και οι έξι ομάδες των πλει οφ και αν από την συνάντηση αποκλείστηκαν η ΠΑΕ Άρης και η ΠΑΕ Βόλος είναι καθαρά δική του ευθύνη.
Θεωρούμε αυτονόητο το ότι θα παραστούν τα δυο μέλη μας στην αυριανή σύσκεψη όπως αυτονόητο θεωρεί μάλλον και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας το να παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη και τη λογική του μη επηρεασμού των εξελίξεων στη διαιτησία απο προέδρους Ομοσπονδιών.
ΑΚΡΙΒΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ επικεφαλής ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Steve Bennett προς τον πρόεδρο της Super League Bαγγέλη Μαρινάκη:Αγαπητέ κύριε,
Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας.
Θα ήθελα να καταγραφεί επισήμως ότι αναμένω τους εκπροσώπους και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι όφ, να είναι παρόντες στη συνάντηση της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023 στα γραφεία της ΕΠΟ.
Αυτό συμφωνήθηκε με τον κ. Μπαλτάκο για να γίνει η συνάντηση.
Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο (σ.σ. της ΕΠΟ) από τότε που έγινε η συμφωνία.
Αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες, τότε αυτό είναι απολύτως ευθύνη του κ. Μπαλτάκου καθώς ήταν το πρόσωπο που έκανε τις προσκλήσεις.
Θερμούς χαιρετισμούς