Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024 06:50
LIFE

«Αν με θεωρεί λάσπη, εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη»
MobileΨυχαγωγία26 Μαρτίου 20232

Λίγες μέρες μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor All Star» ο Στάθης Σχίζας απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Χρήστο Δάντη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είπε αρχικά: «Είμαι σταθερός άνθρωπος και δεν μετανιώνω για πράγματα. Ήταν συνειδητή απόφασή μου. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα αποχωρούσα και πάλι. Ό,τι βλέπετε μέσα στο παιχνίδι είναι οι λόγοι που έφυγα από το παιχνίδι. Δεν έφυγα γι’ αυτό που μου είπε η Ελευθερία. Αυτό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, ότι ασχολούνται με τα προσωπικά του καθενός. Ήμουν σε ένα παιχνίδι που μου άρεσε το αγωνιστικό κομμάτι, και όταν ξέφυγε, αποχώρησα. Δεν έχω καμία θέση εκεί».

Με αφορμή μία ανάρτηση του Χρήστου Δάντη για «όσους τα βάζουν με την Ασημίνα Χατζηανδρέου», στο οποίο κάνει λόγο για «λάσπη», ο Στάθης Σχίζας σχολίασε: «Τον Δάντη εγώ τον εκτιμώ πολύ. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και τραγουδιστής. Αν με θεωρεί λάσπη εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη».
Δείτε το βίντεο 
 
Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, πρόσθεσε: «Όταν επέτρεψα από το παιχνίδι, οι πρώτες μου στιγμές με την Αλεξάνδρα ήταν αμήχανες, όπως και με την κόρη μου. Όταν έχεις να τους δεις καιρό είναι λογικό. Πλέον, είμαι ο Στάθης 100%. Η σχέση μου με την Αλεξάνδρα είναι μια χαρά. Δεν άκουσα το τι μου είπε η Ελευθερία. Αυτό που με τσίνισε είναι πως ασχολήθηκαν με την προσωπική μου ζωή. Στο βωμό του χρήματος να τα ισοπεδώσουμε όλα. Κάποια πράγματα που με έθιξαν, έχω κινηθεί νομικά. Πρέπει να μάθουμε πως υπάρχει όριο στο σχολιασμό. Μετά από ένα σημείο είναι προσβολή».