Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024 10:36
ΒόλοςΤοπικά

Στέφανος Κασσελάκης για Βόλο “Βλέπω ανάκαμψη – Θα στηρίξουμε όσο μπορούμε την πόλη να ακμάσει και πάλι” (videos – photos)


Στη Μαγνησία και στον Βόλο ,βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης. Ο κ. Κασσελάκης, βρέθηκε αρχικά στο μπλόκο του Αλμυρού και στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό στη  Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Μαγνησίας.

Ο κ. Κασσελάκης που είχε ξαναβρεθεί στην περιοχή μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, συνοδευόταν από τον σύντροφό του Τάιλερ και το σκυλάκι τους Φάρλεϊ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του:

Θα ήταν αδιανόητο να ερχόμουν στη Θεσσαλία, στο προσυνέδριό μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειας, χωρίς να περάσω για άλλη μια φορά από την όμορφη πόλη του Βόλου, την οποία έχω επισκεφθεί από τον Σεπτέμβριο επανειλημμένα, είναι μια ταλαιπωρημένη πόλη από τις φυσικές καταστροφές, είχα έρθει εδώ και με
τον κ. Φάμελλο και είχαμε δει από κοντά τα ζητήματα της περιοχής.

Βλέπω μια ανάκαμψη, θα στηρίξουμε όσο μπορούμε την πόλη να ακμάσει και πάλι και είναι πολύ σημαντικό, ως μέρος της ανάπτυξης της πόλης, να υπάρχει και ανάπτυξη του περιφερειακού πανεπιστημίου σας, διότι αυτό που πάει να γίνει με την κοροϊδία στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια franchise, το μόνο που θα κάνει είναι να μαραζώσουν τα περιφερειακά Πανεπιστήμια και είναι το τελευταίο που χρειάζεται μια πόλη πολύπαθη περιφέρεια.

Για πρώτη φορά είμαστε λοιπόν με τον Τάιλερ και την Φάρλι και είμαστε πολύ χαρούμενοι, διότι έχετε μια όμορφη πόλη και θέλουμε να στηρίξουμε όσο μπορούμε από την καρδιά μας.

Μετά τον χαιρετισμό του στη συνδιάσκεψη πραγματοποίησε βόλτα στο κέντρο της πόλης και στην παραλία.

Δείτε Photos – videos