Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023 11:33
Αθλητικά

Στα “κυανέρυθρα” του Βόλου ο Μάτιτς Κότνικ


Και επίσημα παίκτης του Βόλου είναι ο Μάτιτς Κότνκι

Ο 31χρονος Σλοβένος τερματοφύλακας βρίσκεται από χθες το βράδυ στον Βόλο και σήμερα το πρωί αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους».

Ο Κότνικ την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ιταλική Μπρέσια, ωστόσο είναι άριστος γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας καθώς για τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Πανιώνιο έχοντας συνολικά 77 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Με την απόκτηση του Μάτιτς Κότνικ καλύφθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο η θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς ο Βόλος μαζί με τον Μπόρις Κλέιμαν, διαθέτει δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου Σλοβένου τερματοφύλακα Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ο Μάτιτς Κότνικ αγωνιζόταν στην ιταλική Μπρέσια, ενώ τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Πανιώνιο (77 συμμετοχές)

Ο Κότνικ ξεκίνησε την καριέρα του στην Σλοβένικη Ντράβογκραντ, ενώ από το 2009 έως το 2017 αγωνίστηκε στην επίσης Σλοβένικη Τσέλιε (157 συμμετοχές).

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον Μάτιτς Κότνικ.

 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com