Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024 06:02
Αθλητικά

Σοκ: Στον Ολυμπιακό του ‘90 εργαζόταν ο ψευτογιατρός που διώκεται για ανθρωποκτονίες!


Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση του ψευτογιατρού καθώς σύμφωνα με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, προκύπτει με βάση το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του SDNA ότι εργαζόταν επί σειρά ετών στον μπασκετικό Ολυμπιακό τη δεκαετία του ‘90!
Αθλητική διάσταση αποκτά η υπόθεση που συνταράσσει την Ελλάδα με τον 65χρονο γιατρό, που κατηγορείται για εξαπάτηση ασθενών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο «ψευτογιατρός» είναι ο Διονύσης Τριανταφύλλου, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση, ανθρωποκτονία με δόλο, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, βαριά σκοπούμενη βλάβη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα το πρωί το μεσημέρι του Σαββάτου (21/1), με την υπόθεση να αποκτά και… αθλητικές προεκτάσεις, με την ανακοίνωση του ονόματός του. Βλέπετε, ο Τριανταφύλλου διετέλεσε φυσιοθεραπευτής στον μπασκετικό Ολυμπιακό τη δεκαετία του ’90.

Εδώ μπορείτε να δείτε και το φωτογραφικό ντοκουμέντο του SDNA, που συνδέει τον Τριανταφύλλου με τους Πειραιώτες, στους οποίους εργαζόταν τη δεκαετία του 1990: