Για αρκετές ημέρες η Σκόπελος βρέθηκε αντιμέτωπη με ισχυρούς Βόρειους και Βορειοανατολικούς ανέμους, οι οποίοι έφτασαν κατά διαστήματα τα 7-8 μποφόρ και δημιούργησαν δύσκολες συνθήκες στα λιμάνια και τις προσήνεμες ακτές του νησιού.
Οι άνεμοι κόπασαν μετά τις 3 Οκτωβρίου, αφήνοντας πίσω τους, ωστόσο, τις επιπτώσεις της πολυήμερης κακοκαιρίας.
Στον λιμένα Σκοπέλου, καΐκι κινδύνευσε να βυθιστεί, όταν κόπηκε το σχοινί της πλώρης, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τον κυματισμό.

Παράλληλα, ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον προσήνεμο μώλο παρασύρθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους και κατέληξε στη θάλασσα. Το όχημα δεν βυθίστηκε αμέσως και σήμερα, ημέρες μετά το τέλος των θυελλωδών ανέμων, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στον βυθό, ανοικτά από την προβλήτα του παλιού λιμανιού.
Το όχημα, το οποίο υπέστη υλικές ζημιές, ανασύρθηκε από τη θάλασσα παρουσία ανδρών του Λιμενικού Σώματος.
Πηγή: sporadesnews.gr













