ΘεσσαλίαΛάρισα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 62χρονος ταξιτζής που τραυματίστηκε χθες σε… παράδοξο τροχαίο στη Λάρισα

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσο­κομείο Λάρισας ένας 62χρονος οδηγός ταξί, ο oποίος σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουρ­γική επέμβαση.

Ο 62xpovos τραυματίσθηκε σοβαρά σε ένα «παρά­δοξο» τροχαίο ατύχημα αφού ενώ καθόταν μέσα στο σταθμευμένο ταξί του, έπεσε πάνω του άλλο επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 66χρονος Λαρισαίος. Από τη σύγκρουση τραυματίσθηκε ελαφρά ο 66χρονος οδηγός, ενώ από το «ντόμινο» των συγκρούσεων προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε πέντε συνολικά αυτοκίνητα.

Υπενθυμίζεται ότι το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά της 2.30 χθες το μεσημέρι στην οδό Λαγού λίγο πριν τον φωτεινό σηματοδότη στη διασταύρωση με την οδό Kρανώνος, όταν -κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Tροχαίας Λάρισας- το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 66χρονος Λαρισαίος και κινούταν επί της οδού Λαγού με κατεύ­θυνση προς την οδό Kρανώνος (στο ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου) προσέκρουσε στο ταξί που ήταν σταθμευμένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου, μέσα στο οποίο καθόταν ο 62χρονος οδηγός του.

Από την σύγκρουση το ταξί προσέκρουσε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που με τη σειρά του προσέκρουσε σε ένα τέταρτο αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα, το Ι.Χ. του 66χρονου και το ταξί του 62χρονου προσέκρουαν σε ένα πέμπτο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο παραπλεύρου της νησίδας και έτσι έγινε η καραμπόλα οχημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ε», λόγω της σοβαρότητας της κατάστασή της υγείας ο ταξιτζής επρόκειτο να υπο­βληθεί χθες σε χειρουργική επέμβαση. Αντίθετα, ελαφρά τραυμα­τίσθηκε ο 66xpovos οδηγός του Ι.Χ.