Ψυχαγωγία

Scarlett Johansson: Η πιο σέξι μητέρα του Χόλιγουντ είναι ξανά μόνη… Ή μήπως όχι;

Ελεύθερη και ωραία… Ή μήπως όχι; Η Scarlett Johansson δεν φορά πια το μονόπετρό της καθώς μετά από δύο χρόνια γάμου και ένα παιδί με τον Romain Dauriac οι φήμες την θέλουν να είναι και πάλι μόνη. Το διαζύγιο του γνωστού ζευγαριού του Χόλιγουντ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία μιας και η ηθοποιός και ο αγαπημένος της έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι πάντα όπως φαίνονται μιας και τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «μυστικό χωρισμό» των δύο το περασμένο καλοκαίρι.

Από την πλευρά της 32χρονη ηθοποιού που εθεάθη χθες στη Νέα Υόρκη χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου της δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Στη Νέα Υόρκη χωρίς το δαχτυλίδι του γάμου της

Με τον Romain Dauriac

Σύμφωνα μάλιστα με το «Us Weekly» η απόφαση ήταν της ηθοποιού καθώς ένιωθε ότι δεν υπήρχε τίποτα κοινό πια με τον πατέρα της κόρης της. Scarlett και Romain ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012, αρραβωνιάστηκαν το 2013 και το 2014, λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους, παντρεύτηκαν.

Λίγες ώρες μετά τις φήμες χωρισμού, όμως, η εντυπωσιακή Scarlett και ο γοητευτικός σύζυγος της εμφανίστηκαν μαζί σε μία έκθεση στη Νέα Υόρκη, με την 32χρονη ηθοποιό να χαμογελά ευτυχισμένη στο πλευρό του Γάλλου.

Τώρα, αυτό που περιμένουν όλοι oι θαυμαστές του καυτού θηλυκού είναι μια επίσημη ανακοίνωση από την Scarlett για το αν είναι τελικά ελεύθερη και πάλι ή όχι.