1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 10:46
ΒόλοςΤοπικά

Πρόσκληση – πρόκληση Αχ. Μπέου: Ελάτε όλοι μαζί να βοηθήσετε, μην κάνετε αντιπολίτευση του κ…


Έκκληση για συμπόρευση στη δύσκολη κατάσταση μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στον Βόλο απηύθυνε προς τις μειοψηφίες ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

Σε μία έντονη αποστροφή του λόγου του, ο κ. Μπέος, υπογράμμισε ότι θα πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουν τον Βόλο και να μην ασκούν αντιπολίτευση χωρίς ουσία.

«Μη γίνεστε άθλιοι. Δεν είναι κακό να αναγνωρίσεις στον αντίπαλο σου ότι έκανε δουλειά. Κι εμείς κάναμε δουλειά και αναγνωρίστηκε από τους Βολιώτες και από όλο τον ελληνικό λαό. Είναι ντροπή να τα ισωπεδώσετε όλα. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα. Δεν έχετε να κερδίσετε τίποτα. Ελάτε μαζί να διεκδικήσουμε, να φτιάξουμε τους δρόμους, τα γεφύρια, τις υποδομές, να επιστρέψει το χαμόγελο. Ο Βόλος δεν είναι ιδιοκτησία μας, είναι όλων μας και αφορά όλους μας. Το να κάνετε αντιπολίτευση του κώλου δεν έχει νόημα. Ρωτάτε και ξαναρωτάτε. Και να ξεχάσαμε κατά, εδώ είμαστε να το φτιάξουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που εργάστηκαν 17-20 ώρες τη μέρα. Μιλάω για υπηρεσιακούς παράγοντες, όχι μόνο αντιδημάρχους. Στη Θεσσαλία είμαστε οι μόνοι που έχουμε πληρώσει ήδη 7 εκατομμύρια. Οι υπόλοιποι ούτε τιμολόγια δεν έχουν στείλει. Δε μας δίνουν τα λεφτά από το κράτος επειδή είμαστε όμορφοι. Σταματήστε αυτή την αντιπολίτευση» είπε ο κ. Μπέος.