Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023 22:15
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προς κλείσιμο σχολείων την Δευτέρα – Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας

ÊëåéóôÜ ó÷ïëåßá óôá âüñåéá ðñïÜóôéá ôçò ÁèÞíáò ëüãù ôçò ÷éïíüðôùóçò êáé ôïõ ðáãåôïý ôçí ÐÝìðôç 8 Éáíïõáñßïõ 2015. Óôï óôéãìéüôõðï êëåéóôü äçìïôéêü ó÷ïëåßï óôçí ÐåíôÝëç. (EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΙ μίλησε ο υπουργός εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν έως τώρα από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», αλλά και στο τι θα γίνει με τα σχολεία.

«Ότι προβλήματα υπάρχουν έως τώρα είναι περιορισμένα και οφείλονται στις άσκοπες μετακινήσεις από κάποιους που δεν εισάκουσαν την έκκληση. Για αυτό όποιος πρέπει να μετακινηθεί, ας το κάνει έχοντας μαζί του αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες» είπε ο κ. Πέτσας.

«Στις 11 θα γίνει το συντονιστικό, θα έχουμε τη νεότερη ενημέρωση από τους μετεωρολόγους και από εκεί και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις σε ότι αφορά την εργασία και τα σχολεία» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το κλείσιμο των σχολείων, ο κ. Πέτσας είπε πως «το πιο πιθανό είναι να πάρουμε κάποιες αποφάσεις γιατί τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το βράδυ. Προσανατολιζόμαστε στο να μείνουν κλειστά τα σχολεία»
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com