1 2
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024 02:18
LIFE

Πασίγνωστη τραγουδίστρια χώρισε… γιατί ο σύντροφος της δεν έβαφε τα μαλλιά του


Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Έφη Σαρρή. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του MEGA, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική τη πορεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Σαρρή, που πρόσφατα είχε αποκαλύψει τον λόγο που ήθελε να κλειστεί σε μοναστήρι, έκανε λόγο για ένα πρώην της, λέγοντας ότι τον χώρισε για έναν… ιδιαίτερο λόγο.

Οι δηλώσεις της Έφης Σαρρή για πρώην σύντροφο της που τον χώρισε γιατί δεν έβαφε τα μαλλιά του

«Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου. Πού γραφεί την ηλικία μου να πάω να κάνω καμία μηνυσούλα; Έχω ακούσει ότι είμαι 80, 78 χρόνων, μια φορά δεν έχω ακούσει να με λένε 48, να μου φύγει ο καημός. Φυσικά και κάνω πλαστικές, πως αλλιώς θα διατηρηθεί ένας άνθρωπος 82 ετών; Είμαι μια ψεύτρα το δηλώνω κατηγορηματικά. Δεν φοράω καμία κρέμα, δεν κάνω τίποτα απολύτως ούτε καν μπότοξ» είπε αρχικά η Έφη Σαρρή.

«Τα πάντα μπορεί να με φέρουν κοντά στον χωρισμό ακόμα και μια στραβή καλημέρα. Έχω χωρίσει κάποιον που δεν έβαφε τα μαλλιά του. Με ενοχλεί πάρα πολύ η λευκή τρίχα. Έχω βάλει άντρα να βάψει τα μαλλιά του, το έκανε και του πήγαινε. Ήμουν 17 χρόνια παντρεμένη. Ποτέ δεν μου είχε χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας. Το είχα πει στον σύζυγό μου και συμφώνησε» αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

«Η Βανδή με τον Μπισμπίκη μου θυμίζουν ένα άλλο ζευγάρι, τον Βοσκόπουλο με την Ζώη Λάσκαρη, είναι κάτι σαν παραμύθι. Ισχύει ότι η Δέσποινα δεν μου έλεγε ούτε καλησπέρα, μετά άλλαξε. Δεν έγινε κάτι αρνητικό» τόνισε.

Για τον Λαζόπουλο είπε: «Δεν έχω συγχωρήσει τον Λάκη Λαζόπουλο, αισθανόμουν ένα βανδαλισμό. Είχε εμμονή επειδή πουλάει. Με στεναχωρούσε, μου έκανε κακό. Έβγαζε πολλά χρήματα με αυτή την εκπομπή, θα μπορούσε να δώσει και κάτι για ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν παίρνω τηλέφωνα πουθενά και σε κανέναν για κανένα λόγο. Πήγα στα δικαστήρια, δικαιώθηκε ότι ήταν μια σατιρική εκπομπή, δεν υπάρχει συγγνώμη».