Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024 15:11
LIFE

MasterChef: Γυμνοί Πορφύρης και Πωλίνα κάτω από τα σκεπάσματα


Πιο δύσκολο από ποτέ έμοιαζε το… ξύπνημα στο σπίτι του pόπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του STAR.

Και αυτό μιας και όλοι οι παίκτες κλήθηκαν να σηκωθούν πριν καν το ρολόι δείξει επτά και μισή το πρωί.

Έτσι, κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη στο MasterChef με αποτέλεσμα κάποιοι να «εκτεθούν» και να μην μπορούν εύκολα να σηκωθούν από το κρεβάτι.

Ειδικότερα, όταν η Στέλλα Κατσέ μίλησε στην παίκτρια που κοιμόταν από πάνω της, η Πωλίνα Βετσίνοβα αποκάλυψε αρχικά πως ήταν γυμνή κάτω από τα σκεπάσματα. «Εγώ δεν φοράω ρούχα, να ξέρεις» πρόδωσε λιτά η γοητευτική παίκτρια του MasterChef.

«Είμαι γυμνός»

Στο αμέσως επόμενο πλάνο, δε, την Πωλίνα Βετσίνοβα έμελλε να μιμηθεί και ο Γιώργος Πορφύρης όταν επιχείρησαν να τον ξυπνήσουν οι συμπαίκτες του. «Ώπα ρε! Δεν βγαίνω, να ξέρεις. Είμαι γυμνός. Αλήθεια είμαι γυμνός και δεν θέλω να το δείτε αυτό. Δεν βγαίνω! Το βρακί μου που είναι; Ένα βρακί».

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» δήλωσε με χαμόγελο ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης.

«Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12» τόνισε, με τη σειρά του ο Γιώργος Πορφύρης.

Δείτε το βίντεο