Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 12:21
LIFE

Πανικός με το Survivor 2024: Έσπασαν τα ρεκόρ οι αιτήσεις


Το Survivor 2024 έρχεται! Η αντίστροφη μέτρηση για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει αρχίσει και η εκπομπή «Γεια σου» έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για το νέο κύκλο.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, το Survivor 2024 θα κάνει την πρεμιέρα του τον Ιανουάριο και τα κάστινγκ έχουν ήδη ξεκινήσει.

Μάλιστα, ήδη έχει γίνει ρεκόρ συμμετοχών καθώς οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 15.000. Κι αυτό διότι την περυσινή τηλεοπτική σεζόν γυρίστηκε το Survivor All Star, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο κόσμος να δηλώσει συμμετοχή.

Μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι «Μαχητές» που περνούν από κάστινγκ έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, καθώς οι περισσότεροι παίκτες εμφανίζονται καλά προετοιμασμένοι προκειμένου να κερδίσουν μια θέση μεταξύ των εκλεκτών που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Η παραγωγή έχει ρίξει μεγάλο βάρος στους «Μαχητές» και η επιλογή είναι εξαιρετικά δύσκολη διότι ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα αυξημένος. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, η παραγωγή δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με τους Διάσημους παρά τα ονόματα που κυκλοφορούν ότι θα βρίσκονται στο νέο κύκλο του Survivor.