1 2
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024 12:01
Βόλος

ΠΑΕ Βόλος: «Δεν πρόκειται να… ανέβουμε σε κανένα άρμα»


Ανακοίνωση μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να “ανέβει” σε κανένα άρμα, εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος.

Η “κυανέρυθρη” ΠΑΕ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των συσχετισμών που δημιουργούνται, υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να κρατά ουδέτερη στάση και οι όποιες αποφάσεις της θα έχουν ένα και μόνο γνώμονα, Το συμφέρον της ομάδας.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στις ομάδες που κέρδισαν την έξοδό τους στην Ευρώπη και τους κάλεσε, μέσω της βαθμολογικής τους συγκομιδής, να βγάλουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος: 

Με αφορμή την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, η ΠΑΕ Βόλος εκφράζει τα συγχαρητήρια της στις ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με την ευχή όλων μας να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρας μας στην Ευρώπη.

Αλλωστε είναι υποχρέωσή τους μέσω της βαθμολογικής τους συγκομιδής, να βγάλουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Οσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο, και τους συσχετισμούς που επιδιώκουν κάποιοι να σχηματίσουν, η ΠΑΕ Βόλος θα ήθελε να ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα παραμείνει ουδέτερη και δεν πρόκειται να «ανέβει» σε κανένα άρμα.

Ο Βόλος θα συνεχίσει να κρατά ουδέτερη στάση και να πράττει ΜΟΝΟ με βάση το συμφέρον της ομάδας μας.

Και για όσους έχουν ήδη ξεκινήσει τους υπολογισμούς, χρεώνοντας την ομάδα του Βόλου είτε στους μεν είτε στους δε, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι στις προσθαφαιρέσεις να υπολογίζουν 13 ομάδες.