Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 06:59
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Όταν ο Αχιλλέας Μπέος δημιουργεί τηλεπερσόνες – Δεν άφησαν πρωινάδικο για πρωινάδικο


Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο Αχιλλέας Μπέος στο παρελθόν έχει αναδείξει μία πλειάδα τραγουδιστών οι οποίοι συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να διαπρέπουν στον καλλιτεχνικό χώρο.

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνουμε ότι ο Δήμαρχος Βόλου έχει την ικανότητα να αναδεικνύει και τηλεπερσόνες.

Ξεκινάμε από την περιβόητη Τζανετουλάκου, η οποία τις τελευταίες δύο ημέρες έχει πάρει σβάρνα ότι πρωινάδικο υπάρχει στην Ελληνική τηλεόραση. Ξεκίνησε χθες νωρίς το πρωί με τον Λιάγκα, εν συνεχεία πέρασε μία βολτούλα από τη Σκορδά και σήμερα πήρε σειρά η Καινούργιου. Το πότε προλαβαίνει να διδάξει στο Πανεπιστήμιο δεν το ξέρω και ούτε με απασχολεί κιόλας. Και για όσους δεν έχουν την τιμή να γνωρίζουν την Τζανετουλάκου, αναφερόμαστε στην υποψήφια του Παπαπέτρου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές που αλυσοδέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε ένα δέντρο στον Κραυσίδωνα.

Συνεχίζουμε με τον δικηγόρο των Τασσοπούλου και Καρεκλίδη, Νίκο Μόσχο ο οποίος επίσης έχει φιλοξενηθεί σε όλα τα πρωινάδικα (Καινούργιου, Σκορδά και Λιάγκας) προς υπεράσπιση των πελατών του. Σημειωτέον και ο Μόσχος ήταν υποψήφιος με τον Παπαπέτρου στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές.

Δυναμικό μπάσιμο στις εκπομπές life style έκανε σήμερα και ο Δημήτρης Χορταγιάς. Ο πρώην πρόεδρος της τοπικής Ενωσης Συντακτών και επίσης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Παπαπέτρου έκανε την εμφάνισή του σε ένα από τα πρωινάδικα για να μας πει και εκείνος το πόσο κακός άνθρωπος είναι ο Μπέος. Μην με ρωτήσετε αν βγήκε στην Σκορδά ή στην Καινούργιου θα σας γελάσω. Αλλωστε μικρή σημασία έχει. Πρωινάδικο να ναι και ότι να ναι. Σιγά μην έχει και προτίμηση.

Και κλείνουμε με τον Νίκο Παπαπέτρο, ο οποίος μόνο σήμερα φιλοξενήθηκε σε Λιάγκα και Καινούργιου. Για αύριο μη με ρωτάτε; Υπάρχει η Φαίη η Σκορδά και αν προλάβει ίσως βγει και στο πρωινό του ΤηλεΑστυ. Ο Παπαπέτρος βέβαια πολύ θα ήθελε να βγει σε καμία πιο σοβαρή εκπομπή, όπως για παράδειγμα του Χατζηνικολάου, αλλά δύσκολο. Δεν βαριέσαι όμως και η Καινούργιου καλή είναι.