Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024 14:03
ΘεσσαλίαΛάρισα

“Οργώνουν” σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή γύρω από τον Πηνειό στη Λάρισα για την αγνοούμενη


Εννέα μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που εξαφανίστηκε η συνταξιούχος δασκάλα στη Λάρισα και συγκεκριμένα από την συνοικία Ηπειρώτικα.

Η 76χρονη δεν έχει δώσει το παραμικρό σημείο ζωής με τους οικείους της να ανησυχούν κάθε μέρα και πιο πολύ για την τύχη της. Η αστυνομία έχει ζητήσει από χθες Τρίτη τη συνδρομή της ΕΜΑΚ για την αναζήτηση της γυναίκας στον ποταμό Πηνειό, όπου εστιάστηκαν οι έρευνες και ειδικότερα στην περιοχή του Αισθητικού Άλσους, καθώς η οικία της αγνοούμενης βρίσκεται περίπου στο ένα χιλιόμετρο από εκεί.

Και σήμερα Τετάρτη για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η επιχείρηση αναζήτησης με την συμμετοχή πυροσβεστών. Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Σιώζου εξαφανίστηκε στις 8.30 το πρωί της Τρίτης 1ης Ιουνίου.

Όπως δήλωσε χθες στο newsit.gr ο σύζυγός της Λάμπρος περιγράφοντας πότε την είδε τελευταία φορά, δεν μπορεί να το πιστέψει πως χάθηκε κάτω από το βλέμμα του: “Μέσα σε 3 λεπτά πρόλαβε και εξαφανίστηκε η Σοφία μου. Ανέβηκα να προσφέρω ένα μπουκάλι νερό στον μάστορα που έβαζε τα πλακάκια στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και μόλις κατέβηκα στον πρώτο όροφο όπου μένουμε είχε φύγει. Δεν ξέρω πως συνέβη. Ποτέ δε σηκώνεται από το κρεβάτι πριν από τις 09.30 κι αν πρώτα δεν τη σηκώσω εγώ. Με τις κάλτσες και τις πιτζάμες έφυγε. Η γυναίκα μου πάσχει από άνοια. Εγώ φταίω που δεν κλείδωσα για αυτά τα λίγα λεπτά την πόρτα».