Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 13:06
Βόλος

Οργή στον Βόλο για Ευαγγέλου και Περράκη – Ακόμα ψάχνουν γιατί ακυρώθηκε το γκολ του Μωραϊτη


Εχουν περάσει αρκετές ώρες από το χθεσινοβραδινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο για το κύπελλο Ελλάδος και άπαντες στην ομάδα του Βόλου εξακολουθούν να δηλώνουν οργισμένοι από τη διαιτησία τόσο του Ευαγγέλου όσο και του VARιστα Περράκη.

Αφορμή φυσικά αποτελεί η απόφαση και των δύο διαιτητών να ακυρώσουν το πεντακάθαρο γκολ του Μωραϊτη στο 69ο λεπτό, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί το λόγο.

Και μπορεί ο Ευαγγέλου να θεωρεί ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ πάνω στο Βιερίνια, ωστόσο από όλα τα ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα ότι η φάση είναι πεντακάθαρη και θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Τα ριπλέι αυτά θα έπρεπε να ελέγξει ο Περράκης ώστε να βοηθήσει τον Ευαγγέλου να πάρει τη σωστή απόφαση ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη με συνέπεια την αλλοίωση του αποτελέσματος.

Και είναι να αναρωτιέται κανείς. Αν η ίδια φάση είχε γίνει στην εστία του Βόλου, ο Ευαγγέλου θα είχε βιαστεί να ακυρώσει το γκολ. Και αν τελικά το είχε ακυρώσει, ο VARίστας Περράκης θα είχε επέμβει για να διορθώσει το λάθος του διαιτητή ή θα “πέταγε αετό” όπως έκανε χθες το βράδυ;