Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023 18:45
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Ο Ιάσονας, η Λενιώ και… βάλε ακόμα 100, ο νιος είναι λεβέντης!!!


Ολο και περισσότερο σε κωμωδία του παλιού ελληνικού σινεμά φέρνει η κατάσταση στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, με την υποψηφιότητα του μικρού Ιάσονα για το Δήμο Βόλου να μην τραβάει με τίποτα με αποτέλεσμα να είναι υποχρεωμένοι να σκαρφίζονται διάφορα, μπας και συγκινηθεί και “τσιμπήσει” κανένας.

Τελευταίο επεισόδιο η φιέστα στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, όπου έφεραν άρον άρον (και στην…ζούλα) τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, κ. Βούρδα, που μέσα σε μια ώρα μας έταξε μαρίνα, τελεφερίκ, εμπορευματικό κέντρο, σιδηροδρομικό δίκτυο, ό,τι τραβούσε η ψυχή του καθενός. Χατίρι δεν χάλασε, να ‘ναι καλά ο άνθρωπος…

Εμένα πάλι μου θύμισε την υπέροχη σκηνή από τους Βροντάκηδες και τους Φορτουνάκηδες, όπου ο πατέρας του Παπαμιχαήλ διαπραγματεύεται την προίκα της Λενιώς (Ευαγγελίας Σαμιωτάκη) με τον συμπέθερο και ακούγεται η φοβερή ατάκα “Πατέρα βάλε ακόμα 100, ο νιος είναι λεβέντης)!!!

Το μόνο που δεν χάνεται σε αυτό τον τόπο, τελικά, είναι ο ατέλειωτος χαβαλές… που με τους Αριστερούς, οφείλω να ομολογήσω, έχει ανέβει επίπεδο….