Ψυχαγωγία

Ο Δημήτρης Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα [βίντεο]

Η υπόθεση με τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα, Room Service πλιζ φαίνεται πως παίρνει μία απροσδόκητη τροπή, αφού ο Δημήτρης Αποστόλου έστειλε εξώδικο στον παλιό συνεργάτη του.

Η σειρά ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου, ωστόσο είχε αναβληθεί, αφού σύμφωνα με ανθρώπους του ΣΚΑΙ, ο σεναριογράφος της σειράς ήθελε περισσότερο χρόνο προκειμένου να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Τώρα μία νέα εξέλιξη έρχεται, για να περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα, καθώς η κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Αποστόλου και του Αλέξανδρου Ρήγα φαίνεται να φουντώνει.

Ο Δημήτρης Αποστόλου ζητά να πληρωθεί για τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε στο Πρωινό, πως: «Ο Δημήτρης Αποστόλου έχει κάνει εξώδικο στον Αλέξανδρο Ρήγα και στον ΣΚΑΪ, στο οποίο ζητά να πληρωθεί τα πνευματικά του δικαιώματα για τη σειρά. Μεταξύ άλλων αναφέρει γιατί δεν ρωτήθηκε για να αναβιώσει η σειρά. Έχουν δει τα τρέιλερ του Room Service Pliz και καταθέτουν στο εξώδικο ότι είναι το σίκουελ του Κόκκινου Δωματίου. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί ο Δημήτρης Αποστόλου και δούμε κάποια στιγμή το πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και θα εμποδίσει την προβολή της».

Στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μιλιούνται εδώ και χρόνια και μάλιστα, λίγα χρόνια πριν, που ήταν να βγει σε ταινία το Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή και πάλι ο Δημήτρης Αποστόλου δεν επέτρεψε εάν δεν εισέπραττε τα πνευματικά δικαιώματα και δεν συμμετείχε στη συγγραφή της ταινίας. Δεν βγήκε ποτέ η ταινία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό για το εξώδικο του Δημήτρη Αποστόλου στον Αλέξανδρο Ρήγα

Η κόντρα μεταξύ των δύο πρώην συνεργατών κρατά χρόνια, ωστόσο μετά από τη νέα εξέλιξη, φαίνεται να παίρνει μεγάλες διαστάσεις.

 

Πηγή: iefimerida.gr