Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023 21:09
ΒόλοςΤοπικά

Βόλος: Αμετανόητος ο 34χρονος που απείλησε με κατσαβίδι την σύντροφό του – Λέει ότι θέλει να τον καταστρέψει


Ο 34χρονος Τ.Λ. μίλησε στο protothema.gr και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με την εις βάρος του καταγγελία κακοποίησης από την σύζυγό του με κατσαβίδι, η οποία αναστάτωσε την κοινή γνώμη. Πρόκειται για Αλβανό υπήκοο που διαμένει μόνιμα στο Βόλο και εργάζεται σε δημοτική επιχείρηση.

Κατηγορήθηκε από την 26χρονη σύντροφο του, Κ.Π., για ενδοοικογενειακή βία, συγκεκριμένα ότι την απείλησε με κατσαβίδι μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιού τους, κάτι που έχει ξανακάνει στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να εκκρεμούν εις βάρος του δυο ακόμη παρόμοιες καταγγελίες.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν παραδέχεται τίποτα, δηλώνει πως είναι «σοκαρισμένος» από την τροπή που πήρε η υπόθεση και ισχυρίζεται πως η σύντροφος του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Καταρχάς, υποστηρίζει ότι δεν την απείλησε ούτε με κατσαβίδι, ούτε λεκτικά. «Δεν την απείλησα και δεν την έχω απειλήσει όσο είμαστε μαζί» λέει χαρακτηριστικά. Στην ερώτηση, γιατί τότε η σύντροφός του αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση εναντίον του, ο 34χρονος επιχειρεί να αποδομήσει τους ισχυρισμούς της. Υποστηρίζει, δε, ότι τον είχε απειλήσει και η ίδια στο παρελθόν.

«Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό και δεν ξέρω τι σκοπό έχει»

«Ό,τι και να σας πω, είναι λίγο. Έκανα και εγώ μήνυση για εξύβριση, αλλά δεν την κράτησαν γιατί έχει το παιδί. Με έχει απειλήσει ότι θα μου ρίξει ποντικοφάρμακο στο φαγητό. Δεν ξέρω γιατί όμως. Είμαι σοκαρισμένος. Θέλει να με καταστρέψει αυτή η γυναίκα. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει, είναι στον εγκέφαλό της. Δεν θέλει εισαγγελέα, θέλει ψυχολόγο» είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση, αν πρόκειται να επιχειρήσει στο μέλλον να επιστρέψει στο σπίτι, εκείνος απαντά: «Δεν ξαναγυρίζω στο σπίτι. Ψάχνω άλλο σπίτι να βρω. Είναι ελεύθερη να κάνει τη ζωή της και να μην έχει φόβο για τη ζωή της και το παιδί της. Να γυρίσει στο σπίτι της μαζί με το παιδί της, γιατί ταλαιπωρείται το παιδί. Όταν της περάσουν τα νεύρα όμως, θα είναι πολύ αργά για όλους μας. Θα το σκεφτεί, τι έχει κάνει και θα βρεθεί σε αδιέξοδο. Μη νομίζει ότι επειδή έπιασε δουλειά στο Δήμο, θα λυθούν τα προβλήματά της. Εγώ δουλεύω από τα 14 και είμαι στα 34. Άμα έμπαινα μέσα στη φυλακή θα ήταν χαρούμενη; Άμα έμπαινα μέσα θα έχανε τα λεφτά που θα έμπαιναν στο σπίτι. Θα επιδιώξω να δω το παιδί μου μέσω της δικαστικής οδού πλέον».

Πηγή:protothema
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com