Θεσσαλία

Oι Σουηδοί έρχονται Λάρισα για… μάγειρες, χημ. μηχανικούς, γιατρούς και νοσηλευτές

Η Υπηρεσία EURES του Ο.Α.Ε.Δ σε συνεργασία με την Υπηρεσία EURES της Σουηδίας θα διοργανώσουν την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 (από τις 09.00πμ έως τις 15.00μμ) στο ξενοδοχείο Divani Palace Λάρισα (Παπαναστασίου 19, 41222, Λάρισα) και την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 (από τις 09.00πμ έως τις 15.00μμ) στο Ξενοδοχείο Titania (Πανεπιστημίου 52, 10678, Αθήνα) ημέρες συνεντεύξεων (Swedish Week) με στόχο την πρόσληψη Ελλήνων με ειδικότητες Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Μαγείρων / Σεφ και Life Science (Χημικών Μηχανικών) στη Σουηδία και Δανία.

Θα παρευρεθούν σύμβουλοι EURES από Σουηδία και Δανία, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους θέσεις εργασίας και πληροφορίες για συνθήκες διαβίωσης.

Επιπλέον, οι παραπάνω σύμβουλοι των χωρών της Ε.Ε. θα συνοδεύονται από έναν αριθμό εργοδοτών, με αποτέλεσμα να υπάρξει η δυνατότητα συνεντεύξεων, προσωπικής επικοινωνίας και παράλληλα προώθησης των βιογραφικών σημειωμάτων (CV) μεταξύ των αναζητούντων εργασία και των εργοδοτών από το χώρο της υγείας.

Παράλληλα σε δεύτερη αίθουσα θα γίνονται παρουσιάσεις τόσο από την πλευρά των εργοδοτών, όσο και από τους συμβούλους, σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στον τομέα των παραπάνω αναφερόμενων ειδικοτήτων.

Δείγμα θέσεων εργασίας με την αναφορά “Swedish Week” έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. EURES – http://www.oaed.gr/theseis-ergasias-sten-europe στο τμήμα EURES (θέσεις εργασίας στην Ευρώπη), ενώ το πρόγραμμα, έχει αναρτηθεί στο τμήμα EURES “Εκδηλώσεις” – http://www.oaed.gr/nea-ekdeloseis-eures- και στο “EURES Greece Facebook” – https://www.facebook.com/euresgreece

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]