Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 14:12
Τοπικά

Ξεκινούν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA





Μήνας των …πρώτων πτήσεων από το εξωτερικό προς το αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου και αντίστροφα είναι ο Απρίλιος, ενώ, όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι, οι πτήσεις θα αυξάνονται και η κίνηση θα κορυφώνεται.
«Πρεμιέρα» για τις πτήσεις φέτος θα κάνει η εταιρία Transavia France, με απευθείας πτήσεις στη γραμμή Παρίσι – Ν. Αγχίαλος, από το Σάββατο 14 Απριλίου μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου. Την Παρασκευή 27 Απριλίου ξεκινάει η πτήση της ίδιας εταιρίας, από το Άμστερνταμ μέσω Κεφαλονιάς, που θα συνεχιστεί μέχρι 29 Ιουνίου και θα επαναληφθούν οι πτήσεις, από 7 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου.
Το Σάββατο 28 Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις της Condor, στο δρομολόγιο Μόναχο – Ν. Αγχίαλος, που θα διαρκέσουν μέχρι 27 Οκτωβρίου και της TUI fly στο δρομολόγιο Βρυξέλες- Ν. Αγχίαλος, που θα συνεχιστούν μέχρι τις 13 Οκτωβρίου.
Από τις 9 Μαΐου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα γίνονται δρομολόγια κάθε Τετάρτη, της TUI fly από Βρυξέλες για Ν. Αγχίαλο (μέσω Καβάλας), ενώ από τις 18 Μαΐου μέχρι τις 19 Οκτωβρίου ξεκινούν τα δρομολόγια Λονδίνο – Ν. Αγχίαλος, μέσω Σκιάθου της Enter air.
Τέλος, στις 30 Ιουνίου μέχρι 1 Οκτωβρίου ξεκινούν τα δρομολόγια Λονδίνο – Ν. Αγχίαλος από την Easy Jet κάθε Τετάρτη και Σάββατο και από 16 Ιουλίου μέχρι 1 Οκτωβρίου τα δρομολόγια Τελ Αβίβ – Ν. Αγχίαλος από την TUS AIR κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.