1 2
Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024 19:40
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονου ναυαγοσώστη – Πέντε άτομα στο μικροσκόπιο των αρχών


Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης για τον θάνατο ενός νεαρού ναυαγοσώστη 20 ετών αλβανικής καταγωγής ο οποίος μετά από έναν διαπληκτισμό, ένιωσε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι αστυνομικοί ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι πριν καταρρεύσει είχε προηγηθεί ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ αυτού και δύο Ελλήνων 24 ετών. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις Καλύβες Αποκορώνου με τον νεαρό να αισθάνεται αδιαθεσία μετά το επεισόδιο και, εν τέλει, να καταλήγει.

Αστυνομικές πηγές, μιλώνας στο protothema.gr, ανέφεραν πως, σύμφωνα με αναφορές, στο σημείο που έγινε ο καβγάς βρίσκονταν και τρεις άνδρες από τη Γεωργία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία χωρίς ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί ποιος ήταν ο ακριβής ρόλος τους στα όσα συνέβησαν.

«Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί τι έκανε το καθένα από τα πέντε άτομα που φέρονται να συμμετείχαν με κάποιον τρόπο στο περιστατικό» σημείωσαν χαρακτηριστικά.