Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024 04:54
ΒόλοςΤοπικά

Μητέρα 15χρονου από την Κιβωτό Βόλου: «Το παιδί είναι φοβισμένο και δεν μπορεί να μιλήσει» (video)


Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι αποκαλύψεις σχετικά με το τι συνέβαινε πίσω από τις κελιστές πόρτες της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σοκ προκαλούν τα όσα καταγγέλλει η μητέρα του 15χρονου, του δεύτερου παιδιού που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση μέσα στην Κιβωτό. Πρόκειται για μητέρα 6 παιδιών, από τα οποία μόνο ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον και μένει σε δομή της ΜΚΟ.

«Πήγα στην εισαγγελία Βόλου κι έκανα καταγγελία για να πάρω το παιδί μου. Φοβάμαι πολύ, για το τι μπορεί να του έχουν κάνει. Ξέρει πολλά, έχει δει πολλά, έχει ακούσει πολλα. Φοβάμαι μην το έχουν πειράξει… Το καλοκαίρι ήταν μαζί με το στέλεχος που φέρεται να ασέλγησε σε άλλο παιδί» αναφέρει μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Το παιδί δεν μπορεί να μιλήσει»

«Μου έχουν κόψει την επικοινωνία. Ενώ έχω αποφαση απο την Εισαγγελία να μιλώ κάθε μέρα μαζί του και να το βλέπω μια φορά την εβδομάδα, οι υπεύθυνοι δεν το τηρούν. Οταν μιλώ στο τηλεφωνο, τον έχουν πάντα σε ανοιχτή ακρόαση παιδαγωγοί και το παιδι δεν μπορεί να μιλήσει. Όταν το επισκέπτομαι υπάρχει πάντα ανθρωπος δίπλα. Μόλις το ρωτω τι συμβαίνει… αλλάζει η ψυχολογια του κι η διάθεση του. “Φοβάμαι” μου λέει» λέει η μητέρα του ανήλικου.

Και συνεχίζει: «Δεν θέλω να πιστεψω οτι το παιδί μου εχει κακοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο… Το παιδί για να μιλήσει και να μας πεί τι του έχει συμβεί πρεπει να φύγει απο την Κιβωτό και να δει παιδοψυχολογο. Για να μπορέσει
να το ξεκλειδώσει. Για να μπορέσει να ανοιχτεί και πάλι».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της μητέρας του 15χρονου