1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 16:47
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μη φωνάξετε τον πατέρα μου και ανησυχήσει»: Τι λέει ο πατέρας του 18χρονου που πέθανε στο Περιστέρι – Πώς έγινε το τροχαίο


Συγκινεί ο πατέρας του 18χρονου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Περιστέρι. Ο μαθητής της Γ’ Λυκείου επέβαινε σε μηχανή μαζί με έναν φίλο του όταν συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο και ο 18χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Σπετσών και Επίκουρου. Η μηχανή συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και κατέληξε πάνω σε κολώνα.

Τα δύο παιδιά επέβαιναν σε μηχανή που δεν ήταν δική τους και, σύμφωνα με το Star, τα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι ήταν κλεμμένη.

Ο πατέρας του 18χρονου πάντως αναφέρει πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η μηχανή ήταν κλεμμένη ή όχι, ούτε σε ποιον ανήκει και ζητεί «να μάθει την αλήθεια» για τις συνθήκες υπό τις οποίες ο 18χρονος Νίκος έχασε τη ζωή του την περασμένη εβδομάδα.

Όπως υποστηρίζει, ενδέχεται πριν το τροχαίο ένα περιπολικό να καταδίωκε τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν ο γιος του και ο φίλος του. Ωστόσο, η αστυνομία αναφέρει πως ουδέποτε υπήρξε καταδίωξη.

Ο μαθητής, χτυπημένος βαριά, ζητούσε να μην ειδοποιήσουν τον πατέρα του για να μην τον βάλει σε ανησυχία: «Του είπαν να φωνάξουν τον πατέρα του κι εκείνος είπε “όχι, δε θέλω να τον ανησυχήσω”».

«20 δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζει να χάνει παλμούς…» είπε ο πατέρας του.

 

 

Πηγή: ethnos.gr