1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 06:37
ΜαγνησίαΤοπικά

Λιούπης: «Eίμαι εδώ έτοιμος για να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία»


Με δήλωσή του, ο Θανάσης Λιούπης ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη τους στη Νέα Δημοκρατίας στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση, ενώ τονίζει ότι είναι παρών στον αγώνα που θα δοθεί για την αυτοδυναμία. Παράλληλα ο κ.Λιούπης συνεχάρη τους εκλεγέντες βουλευτές που επέλεξαν οι πολίτες της Μαγνησίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Λιούπης έχει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μετά τις δεύτερες εκλογές στις 25/6, καθώς η Νέα Δημοκρατία θα λάβει το μπόνους των 40 εδρών βάσει της ενισχυμένης αναλογικής.

H δήλωσή του:

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με την ψήφο τους αποφάσισαν συνειδητά, ελεύθερα και δημοκρατικά την ιστορική, μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Κυριακής 21 Μαΐου.

Η παράταξή μας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφεραν με τη διαχείριση κάθε είδους κρίσης, με πρόγραμμα, με συνοχή, με σχέδιο και όραμα, με συνέπεια λόγων και έργων να φέρουν τη σταθερότητα και την ανάπτυξη στη χώρα και αυτό εκτιμήθηκε από την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιούς μου για τον αγώνα που έδωσε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί για την ενίσχυση της δύναμης της Νέας Δημοκρατίας και της παράταξή μας.

Να συγχαρώ και τους άξιους εκλεγέντες, που επέλεξαν οι συμπολίτες μας.

Συγχαρητήρια και στην ΔΕΕΠ Μαγνησίας, τη νεολαία μας, τις Τοπικές Οργανώσεις που και με τον δικό τους αγώνα συνέβαλαν στην μεγάλη νίκη της παράταξής μας.

Θερμά ευχαριστώ όλες και όλους τους συντοπίτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Είμαστε εδώ, είμαι εδώ έτοιμος κι εγώ να συνεχίσουμε τον αγώνα για μια αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία, που θα επιταχύνει το μεταρρυθμιστικό της έργο, για μια Ελλάδα που αναπτύσσεται, δίκαιη και ισχυρή.

Όλοι μαζί, σταθερά, τολμηρά, μπροστά!