Συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου, Ανδρέα Μαζαράκη είχε πριν από λίγη ώρα, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος μεσολαβεί για να γίνει μεγάλη δωρεά, στο «Αχιλλοπούλειο» από επιφανή Ελληνα επιχειρηματία με τον οποίο συνδέονται με φιλικές σχέσεις.
Σύμφωνα με τον κ. Μπέο, έως την επόμενη εβδομάδα θα έχει στα χέρια του αναλυτική κατάσταση με τις ανάγκες του Νοσοκομείου. «Ευελπιστώ ότι το 2027 θα γίνουν πράξη τα έργα. Πρόκειται για μία προσφορά αγάπης σε συνανθρώπους μας και σε αυτό είμαστε όλοι στρατιώτες», δήλωσε ο κ. Μπέος.
Στο περιθώριο μάλιστα της συνάντησης και με αφορμή τις επικρίσεις που δέχθηκε για την ανέγερση του νέου σχολικού κτιρίου στη Ν. Ιωνία με δωρεές επιχειρηματιών ο κ. Μπέος είπε: «Θέλω να δώσω μία απάντηση στα γελοία υποκείμενα. Επαίτης δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου. Δεν έχω ζητήσει για μένα και την οικογένειά μου ούτε ένα ποτήρι νερό. Για την πόλη μου δεν γίνομαι επαίτης. Αλλά όπως λέει και ο σοφός λαός μας, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».




![Οργή Μπέου κατά εργολάβου οπτικών ινών: «Είστε για γέλια, έμεινε η πόλη χωρίς νερό» [βίντεο]](https://www.volosday.gr/wp-content/uploads/2026/09/3-4-100x65.jpeg)








![Οργή Μπέου κατά εργολάβου οπτικών ινών: «Είστε για γέλια, έμεινε η πόλη χωρίς νερό» [βίντεο]](https://www.volosday.gr/wp-content/uploads/2026/09/3-4-364x225.jpeg)

