Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024 14:52
ΒόλοςΤοπικά

Με μεγάλη επιτυχία η 60η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου 2022


H 60η «Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχίαλου» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και χωρίς προβλήματα μετά από δύο χρόνια απουσίας και παρόλα τα τερτίπια του καιρού!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους, κόσμο, καλλιτέχνες, εθελοντές, υπαλλήλους, αιρετούς, το Δήμο Βολου, το συνεταιρισμό για το άφθονο δωρεάν κρασί, τη ΛΕΒ, την ΕΛΑΣ, τους επαγγελματίες που ο καθένας από το πόστο του έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με διάθεση και κέφι!

Η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου, θεσμός πλέον για την περιοχή, με πανελλήνια εμβέλεια.

Η φετινή γιορτή κρασιού συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Βόλου, τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», τον Αθλητικό σύλλογο Νέας Αγχιάλου «ΠΥΡΑΣΟΣ», τον Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Νέας Αγχιάλου “Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ» και τον πολιτιστικό σύλλογο εν θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου «Η ΟΞΥΑ», διήρκησε τέσσερις ημέρες από την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 έως και τη Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Συμμετείχαν οι καλλιτέχνες Καίτη Γαρμπή, ο Ζαφείρης Μελάς, ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Γιώργος Πάγκαλος, Αίντα, Στέφανος Κάκκος και το συγκρότημα ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεσηκώνοντας το κοινό που ενθουσιάστηκε με τις ερμηνείες τους!

Επίσης την αυλαία της φετινής Γιορτής Κρασιού άνοιξε την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, με την αναπαράσταση του εθίμου της «αραμπάτσας» από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Η Νέα Αγχίαλος» και με χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία όπου χόρεψαν οι χορευτές και οι χορεύτριες του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Η Νέα Αγχίαλος».

Ο Δήμος Βόλου και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και οι σύλλογοι, σας ευχαριστούν για τη συμμετοχή σας, την πολύ διασκέδαση και το γλέντι που τιμήσατε έτσι την συνεταιριστική ιστορία μιας περιοχής μας.